OUR VISION

"To be the best provider of solutions for business in Coventry & Warwickshire"

Tuesday 24 March 2020

OFFICE CLOSURE


WE ACCEPT THE MANDATE OF THE UK GOVERNMENT THAT, FOR THE BENEFIT OF OUR STAFF, CLIENTS AND OTHERS,  WE MUST CLOSE OUR OFFICE FORTHWITH.

WE SHALL OPERATE AS NEAR TO AS NORMAL A SERVICE AS CONDITIONS ALLOW AND STAFF WILL WORK FROM HOME IF AND AS FAR AS POSSIBLE.

DESPITE GOVERNMENT STATEMENTS TO THE CONTRARY, WE CANNOT PROVIDE A FULL SERVICE REMOTELY AS WE RELY UPON A CONSIDERABLE AMOUNT OF DOCUMENTATION WHICH IS NOT READILY TRANSPORTABLE FROM OUR OFFICE PREMISES

PAYROLL SERVICES AND VAT RETURN COMPLETIONS WILL CONTINUE BUT WE WILL NEED TO CONTACT CLIENTS WHEN PAPER RECORDS ARE INVOLVED IN ORDER TO ARRANGE COLLECTION AND DELIVERY.  IF YOU NORMALLY SEND MATERIAL TO US BY E MAIL, PLEASE CONTINUE TO DO SO.

THE LOCKDOWN IS IN PLACE FOR AN INITIAL PERIOD OF 3 WEEKS BUT WE BELIEVE THAT THERE WILL BE MORE CHANGES OCCURRING REGULARLY IN THAT TIME.

WE WILL REMAIN IN CONTACT WITH CLIENTS EITHER THROUGH E MAIL OR BY TELEPHONE AND THROUGH OUR WEBSITE.

1 comment:

  1. Hi everyone, I saw comments from people who had already got their loan from Anderson Loan Finance. Honestly I thought it was a scam and then I decided to make a request based on their recommendations because i was desperately in need of a loan. A few days ago, I confirmed in my personal bank account amounting to $ 12,000 , which I requested for business. This is really good news and I am so happy that I advise all those who need a real loan and who are sure to reimburse to apply through their email (Fax) +1 315-329-6320

    They are able to lend you a loan.
    Contact Mr Anderson
    E-mail: andersonraymondloanfinance@gmail.com
    Telephone: +1 315-329-6320
    Visit the office address @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) .

    ReplyDelete